• Pregleda: 3744

Zaplenjeno preko 100.000 evra na Horgošu

Zaplenjeno preko 100.000 evra na Horgošu

Na graničnom prelazu Horgoš kod slovenačkog državljanina J.S. nađeno je 80.000 evra u akten tašni koja je bila sakrivena ispod zadnjeg sedišta.

Slovenačkom putniku, koji je negirao da ima veću količinu novca od dozvoljene kod sebe, vraćeno je 10.000 evra prema važećim propisima koje može izneti iz Srbije bez potvrde, a ostala suma je predata u dalju nadležnost deviznom inspektoratu, saopštila je Uprava carina.

Takođe, na istom graničnom prelazu je kod D.S. iz Srbije nađeno 33.000 evra sakrivenih u dve torbe iza prednjih sedišta, piše u saopštenju. Kako je navedeno, nakon što je putnik upitan da li i koliko novca nosi sa sobom rekao je da on i supruga imaju ukupno 2.000 evra. Uz novac je nađena i potvrda koja dokazuje da je D.S. iz banke u Srbiji podigao 3.000 evra, što mu je vraćeno, kao i suma od dozvoljenih 10.000 evra po putniku, saopštila je Uprava carina.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Diler Odgovori
Brate, šta je ovih evra na granicama :)
penzioner Odgovori
Štonije daomeni damu prenesem ya dobar procenat
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.