• Pregleda: 4041

Zaplenjeni dukati i zlato na Horgošu

U saradnji sa policijom, carinici su sprečili krijumčarenje gotovo 200 grama dukata i zlatnog nakita, sakrivenih u zadnjem sedištu jednog automobila.
Zaplenjeni dukati i zlato na Horgošu

Prekršaj je otkriven kada je na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš na red za kontrolu stiglo vozilo, kojim je ka Nemačkoj sam putovao 30-godišnji državljanin Bugarske. U razgovoru sa carinskim službenicima, putnik je rekao da sa sobom ne nosi ništa osim prtljaga, ali je pregled automobila demantovao njegove reči.

Detaljnom kontrolom carinici su u šupljini ispod zadnjeg sedišta, na poklopcu pumpe za gorivo, pronašli crnu kožnu torbu punu neprijavljenog „zlatnog“ sadržaja. U njoj je pronađeno 18 dukata, 16 većih i dva manja, težine preko 150 grama, kao i jedan zlatan lanac od 34 grama.

Zaplenjena roba je privremeno zadržana do okončanja postupka protiv putnika, prema čijim rečima, ukupna vrednost neprijavljenog zlata iznosi 6.000 evra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Uvek u pravu Odgovori
Lovite našu bandu koja ima na hiljade dukata i dijamanata. Ostavite se Bugara i hapsite
tetke iz Kanade , koferaše iz Južne Amerike i slične.
Nina Odgovori
Šta će nama dijamanti i zlato ovo je bre zemlja Srbija!? Nadaleko poznat kao ,,nebeski narod" koji je u vekovnoj neimaštini zbog korupcije, kriminala, socijalne bede i migracije! Rasprodasmo sva prirodna bogatstva. Osta nam samo ovo malo sirotinjske duše sa kojom ni sami ne znamo šta ćemo i kuda ćemo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.