Komentara: 7
Pregleda: 7512

Zapaljen automobil u Bačkoj Topoli

03.07.2014. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
U noći između srede i četvrtaka u Bačkoj Topoli bačen je ekplozivni koktel na automobil koji je u vlasništvu Marije Jerković Vekić, ćerke biznismena Mileta Jerkovića. U incidentu na svu sreću niko nije povređen. U Policijskoj upravi u Subotici su potvrdili da noćas oko 2 časa i 10 minuta prijavljen požar u Bačkoj topoli i da su vatrogasci brzom intervencijom ugasili požar. Izvršen je uviđaj i u toku je utvrđivanje tačnog uzroka požara.
Zapaljen automobil u Bačkoj Topoli

Prošle godine, u aprilu je isto tako bačena eksploziv na automobil koji je u vlasništvu Marije jerković Vekić, a njenom suprugu Nenadu Vekiću u februaru 2009.godine zapaljen splav “Atlantida”, koji se nalazio na Zobnatičkom jezeru u blizini Bačke Topole.

Pre pet godine kada se to desilo rečeno nam je da su se vlasnik i zakupac posvađali oko toga ko treba da plati štetu. U požaru na splavu niko nije povređen, jer splav u tom trenutku nije radio, a policija do danas nije rešila ovo delo. Splav je u požaru potonuo, a nešto kasnije je Vekić angažovao ronioce iz Subotice, kako bi ga izvukli iz jezera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7512
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.