Komentara: 0
Pregleda: 3854

Zajednički roditeljski sastanak za polaznike PU "Naša radost"

06.06.2012. u 11:31h
Izvor: RTV City
Zajednički roditeljski sastanak za polaznike PU "Naša radost"

Predškolska ustanova "Naša radost" poziva roditelje čija deca od septembra polaze u jaslice na prvi zajednički roditeljski sastanak koji će se održati 12. juna od 17 do 18.30 časova u sali 1 Nove opštine.

Dan kasnije, u istom terminu, sastanak će se održati i za roditelje trogodišnjaka i starije dece koja na jesen prvi put polaze u vrtić.

O adaptaciji dece i ulozi roditelja u tom procesu govoriće  Jasmina Kukić, pedagog a izlaganje će pratiti i prikazivanje kratkog filma.

* * * * *

U vašem je interesu da se na vreme obavestite o svemu što vas očekuje pri polasku vašeg deteta u vrtić.

Izlaganje o adaptaciji dece, njihovim reakcijama, kao i vašoj ulozi u tom procesu, pratiće prikazivanje kratkog filma, koji svedoči o tome kako deca uz aktivno učešće roditelja prihvataju nove uslove života u ustanovi i prilagođavaju se zahtevima kolektiva, igri i druženju sa vršnjacima.

Pre početka septembra imaćete prilike da se bolje upoznate sa vaspitačima, prostorom vrtića, opremom i načinom rada. Takođe ćete se u neposrednom razgovoru dogovoriti o vašem učešću tokom adaptacije, kako bi vaše dete bez većih trauma prebrodilo ovaj period odvajanja od porodice.

Želimo vam puno uspeha i dobru saradnju.

U ime Stručnog tima Ustanove

S poštovanjem,
Jasmina Kukić, pedagog

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3854
Povezane teme

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.