Komentara: 0
Pregleda: 3986

Za vikend polufinale i finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

02.01.2015. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Posle 2 vikenda grupne faze, zatim i dva kruga eliminacija, saznali smo koje su to četiri ekipe koje će se ovaj vikend boriti za titulu najbolje. Prvi polufinalni par biće Gebi i Vojput Šeki enterijeri, dok će posle njih na teren izaći Kuća Zdravlja i Kraljevina Srbija. Polufinalni mečevi igraju se u subotu, dok su veliko finale i utakmica za 3. mesto na rasporedu u nedelju.
Za vikend polufinale i finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Ovo vikenda saznaćemo ko će biti osvajač 42. turnira u malom fudbalu koji se u Subotici održava još od 1972. godine.

Ukupan nagradni fond iznosi 450.000 dinara. Prvo mesto donosi ekipi 300.000, drugo 100.000, a treće 50.000 dinara. dok će pobedniku turnira pored velikog prelaznog pehara pripasti i pehar Radio televizije Srbije u trajno vlasništvo.

Turnir je počeo 13. decembra. Prethodna tri vikenda održano je ukupno 80 mečeva. Od 32 ekipe koliko je započelo borbu za trofej i glavnu nagradu, spisak se sveo na četiri, a za dva dana znaće se i konačan plasman.

Za vikend polufinale i finale Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Subota - polufinale, nedelja - finale i revijalni mečevi

U subotu u polufinalu od 17 časova sastaće se prošlogodišnji pobednik ekipa "Kuća Zdravlja" i debitanti na turniru - ekipa "Kraljevina Srbija". Jedan čas kasnije na teren će izaći Vojput Šeki enterijeri i Gebi.

Poslednjeg dana turnira, u nedelju, biće održano nekoliko mečeva, a raspored je sledeći:

  • 16,30 Novinari RTS - Novinari iz Subotice
  • 17,00 Meč za treće mesto
  • 18,20 FK "Spartak" - FK "Bačka 1901" (2003. godište)
  • 19,00 Veliko finale

Prošlogodišnji šampion, osvajač prelaznog pehara i čeka na 500.000 dinara je bila ekipa "Kuća zdravlja" koja je u finalu pobedila Šeki enterijere posle penala. Treće mesto i nagradu od 50.000 dinara osvojila je ekipa Sportske kladionice "Korner" koja je u meču odigranom nešto ranije pobedila Vojput.

Kao i tokom dosadašnjeg dela turnira ulaznica za celodnevni program iznosi 100 dinara, a u nedelju će biti organizovana tombola za sve posetioce koji će sa svojom ulaznicom konkurisati za neku od nagrada koje je obezbedilo JKP "Stadion".

Novogodišnji turnir u malom fudbalu zajednički organizuju JKP "Stadion" i gradski resor za sport. Još tokom ovog vikenda, u holu Hale sportova biće postavljena izložba fotografija i vezanih novinskih članaka dosadašnjih turnirskih izdanja od 1972. pa sve do poslednjeg koji je odigran 2013/14. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3986
Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

jkp stadion subotica

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.