Komentara: 3
Pregleda: 3624

Za vikend IV međunarodni turnir u hokeju na ledu - Spartans 2014

22.01.2014. u 19:37h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Na Gradskom klizalištu za vikend se održavaju dva takmičenja na ledu - IV Međunarodni turnir u hokeju na ledu za igrače do 8 i do 10 godina i meč seniorskog Prvenstva Srbije između domaćeg Spartaka i ekipe Partizana.
Za vikend IV međunarodni turnir u hokeju na ledu - Spartans 2014

U subotu 25. januara održava se "Spartans 2014" - IV Međunarodni turnir u hokeju na ledu za igrače do 8 i do 10 godina starosti, na kojem će učestvovati ukupno 16 ekipa iz 4 države (Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Srbija), oko dvestotinjak dece, koja će u vremenskom periodu od 10 do 17 časova odigrati više od 30 utakmica i prikazati svo svoje znanje i talenat.

Subotički turnir polako ali sigurno, iz godine u godinu, izrasta u jedan od najvećih i najatraktivnijih u regionu, za koji se traži "mesto više". Ulaz na turnir je besplatan.

Seniorsko Prvenstvo Srbije: Spartak - Partizan

Dan kasnije, u nedelju, odigrava se utakmica seniorskog Prvenstva Srbije između Spartaka i Partizana, na kojoj domaćini moraju da traže pobedu kako bi nadoknadili neočekivani gubitak bodova u dvomeču sa Tisza Volan-om, i kako bi održao šanse za plasman u play-off.

HK "Spartak" će nastupiti u kompletnom sastavu i potrudiće se da priredi iznenađenje protiv lidera prvenstva i favorita u ovom meču. Početak utakmice zakazan je za 19:30h na stadionu malih sportova (Gradsko klizalište).

Ulaz na na meč seniora je besplatan.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3624
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

spartans međunarodni turnir u hokeju na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.