Komentara: 3
Pregleda: 7605

Za pražnjenje septičkih jama se čeka po nekoliko dana

24.10.2011. u 16:49h
Izvor: RTV Yueco
Za pražnjenje septičkih jama se čeka po nekoliko dana

Subotička Čistoća ima problema sa cisternom za pražnjenje septičkih jama. Dnevno imaju preko 20 poziva od strane građana koji traže ovu uslugu, a realno mogu da isprazne oko osam septičkih jama u domaćinstvima i imaju ugovor za svakodnevno pražnjenje sa Mlekarom. Problem nastaje kada se pokvari cisterna za odvođenje fekalija i onda moraju da angažuju treća lica za ovu vrstu usluge i građani čekaju po nekoliko dana.

Subotička Čistoća danas je imala pune ruke posla. Zbog kiše bio je povećan broj poziva za pražnjenje septičkih jama.

Cisterna za pražnjenje fekalija je stara 29 godina. U Čistoći kažu da im je potrebna još jedna cisterna kako bi stigli da ispoštuju pozive građana. Pražnjenje septičke jame od jednog kubika košta 218 dinara.

Kao problem u Čistoći navode i to da nemaju prostor gde da prazne cisternu. Za sada je prazne u gradsku deponiju ili kanalizaciju na Paliću. Idealno bi bilo kada bi grad odredio kanalizaciono mesto u svakoj mesnoj zajednici da se prazni cisterna. Kada se reši ovaj problem tada bi radnici Čistoće brže reagovali na pozive građana, objašnjavaju u preduzeću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7605
Povezane teme

subotička čistoća

pražnjenje septičkih jama subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.