Komentara: 3
Pregleda: 4075

Za 10 dana počinje TRENCHTOWN

19.04.2011. u 21:10h
Za 10 dana počinje TRENCHTOWN

Još 10 dana ostalo je početka regionalnog muzičkog festivala Trenchtown koji će se održati od 29. aprila do prvog maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

Glavne zvezde jedanaestog festivala biće Vlada Divljan i NVO, Vrooom, Ritam Nereda, Partibrejkers, TBF, Svi na pod!, Dubioza kolektiv, Bei the Fish i The Carbonfools.

Pored velike, na festivalu će biti I mala bina na kojoj će takođe svirati bendovi, ali će nastupati I DJ-ejevi I rege saund sistemi. I ove godine deo festivala je I program Kultur fitnes sa različitim multimedijalnim radionicama koje treba da upotpune dnevni deo programa.

Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce Festivala. Festival i ove godine obezbeđuje svim posetiocima taksi vožnju do Etno Campa, koja košta 600 dinara. U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp. Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu sledi i parking mesto. Poseban šmek celom Festivalu daće dobro poznati festivalski restoran.

Dnevne ulaznice se mogu kupiti po ceni od 720 dinara, dok je za komplet karata za sve dane Festivala potrebno izdvojiti 1.790 dinara.

Zvanični sajt Festivala možete posetiti na adresi: www.trenchtown.org

Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4075
Povezane teme

Trenchtown festival

Fokus fondacija

Trenchtown Subotica

Ulaznice

Karte

Etno kamp Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.