• Pregleda: 3791

Vučinić u upravnom odboru NALED-a

Vučinić u upravnom odboru NALED-a

Na 5. Godišnjoj skupštini Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), održanoj u ponedeljak, 18. aprila u Beogradu, kojoj su, pored članova NALED-a, lidera najuspešnijih kompanija, opština i nevladinih organizacija prisustvovali i predstavnici državnih institucija i međunarodnih organizacija, za novog člana Upravnog odbora NALED-a izabran je i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Osim gradonačelnika Vučinića, novoizabrani članovi Upravnog odbora NALED-a su i Svetlana Tolmanova, predsednik IO “Pro kredit” banke, Patrik Kolin iz “Findomestik” banke, David Banjai, direktor fabrike “Bel pekidžing” u Beogradu, Ernst Bode, generalni direktor “Tehnogasa” iz Beograda i Jelena Petković, izvršni direktor za korporativno upravljanje fabrike “Tigar”.

Predlog i izbor gradonačelnika Subotice za članstvo u Upravnom odboru NALED-a je još jedna potvrda napora koje Grad preduzima u stvaranju pozitivnog poslovnog ambijenta. Nakon dobijanja NALED-ovog sertifikata o povoljnom poslovnom okruženju, 8. juna 2010. godine i izbora Saše Vučinića u Upravni odbor NALED-a Grad Subotica izražava spremnost da svoja pozitivna iskustva podeli i sa drugim opštinama i gradovima u Vojvodini.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.