Komentara: 0
Pregleda: 1741

Vremenska prognoza za 5. septembar (utorak)

05.09.2017. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 11 do 23 stepena, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano, ali i sveže vreme, te ukoliko napuštate dom, dobro bi bilo da ponesite tanku jaknu.
Vremenska prognoza za 5. septembar (utorak)

Sunce je izašlo u 06:08 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 11 stepeni. Tokom jutarnjih časova biće poprilično sveže, te ukoliko napuštate dom, dobro će vam doći tanka jakna. Duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 23 stepena, koliko će biti u podne, a ista temperatura će se zadržati do 18 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana iznosiće 4.7, što predstavlja njegovu srednju vrednost, a ujedno i srednji rizik, ukoliko nismo adekvatno zaštićeni.

Zalazak sunca biće u 19:14 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 20 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na 13. podeljak.

Tokom sutrašnjeg dana (sreda) biće nešto toplije. Najviša dnevna temperatura iznosiće 26 stepeni, a duvaće zapadni  vetar, brzinom do 6 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1741
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.