• Pregleda: 6161

Vremenska prognoza za 29. maj (sreda)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 12 do 22 stepena, a duvaće slab i promenljiv vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Prepodnevne časove obeležiće delimično oblačno i suvo vreme, dok se u poslepodnevnim očekuje kiša.
Vremenska prognoza za 29. maj (sreda)

Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno i suvo vreme, s temperaturom od 14 stepeni. Tokom dana doći će do potpunog naoblačenja, koje će doneti kišu u poslepodnevnim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 22 stepena, a duvaće slab i promenljiv vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći će se razvedriti, a temperatura će se spustiti na najnižih 12 stepeni.

Narednog dana (četvrtak) očekuje se sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka. Najviša dnevna temperatura iznosiće 20 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Nemanja Odgovori
A led niste najavili?
Tibor Odgovori
Grad je odbranjen od grada. Niste videli vest?
Lepo se vidi na fotografijama.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.