• Pregleda: 1377

Vremenska prognoza za 27. mart (sreda)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 0 do 11 stepeni, a duvaće slab do umeren, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Dan će obeležiti sunčano vreme, uz povremenu pojavu oblaka.
Vremenska prognoza za 27. mart (sreda)

Jutarnje časove obeležiće oblačno i hladno vreme, s temperatura od 1 stepen. Tokom dana doći će do razvedravanja, te će ostatak dana biti sunčan i osetno prijatniji. Najviša dnevna temperatura iznosiće 11 stepeni, a duvaće slab do umeren, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Tokom noći biće vedro, a temperatura će se spustiti na 0 stepeni.

Narednog dana (četvrtak) očekuje se slično vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno severnozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
AlwaysUltra Odgovori
Nikoga ne brine ova suša koja traje već 6 nedelja u SU i okolini ?? Pretvara se u elementarnu nepogodu , a gradski poglavnici nezabrinuti !!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.