Komentara: 1
Pregleda: 5570

Vremenska prognoza za 27. jun (utorak)

27.06.2017. u 08:12h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperature će se kretati u rasponu od 20 do 33 stepena, duvaće slab vetar, brzinom od 2 do 8 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se vedro vreme, dok će poslepodne biti oblačno, bez kiše.
Vremenska prognoza za 27. jun (utorak)

Sunce je izašlo u 04:53 časova, kada je temperatura bila 20 na podeoku, i tokom prepodneva očekuje se svežije vreme u odnosu na prethodne dane.

Međutim, već od 12 časova, temperatura će preći 30 stepeni, a najviša dnevna iznosiće 33 stepeni, koliko će biti u 14 časova. Tokom dana duvaće veoma slab severozapadni i jugozapadni vetar, brzinom oko 2 metara u sekundi. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 8.9, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:37 časova, kada će temperatura biti oko 28 stepeni. Tokom noći će biti delimično oblačno, a najniža temperatura iznosiće 20 stepeni. Duvaće slab jugoistočni vetar brzinom do 8 metara u sekundi

Tokom sutrašnjeg dana (sreda) očekuje se pretežno vedro i veoma toplo vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 36 stepena, a duvaće slab južni vetar, prosečnom brzinom oko 4 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5570
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.