Komentara: 0
Pregleda: 1863

Vremenska prognoza za 27. jul (četvrtak)

27.07.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 14 do 25 stepeni, duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 12 metara u sekundi. U prvom delu dana biće delimično oblačno, dok će poslepodnevne časove obeležiti prijatno i sveže vreme.
Vremenska prognoza za 27. jul (četvrtak)

Sunce je izašlo u 05:18 časova, kada je temperatura bila 18 na podeoku. U ranim jutarnjim časovima biće oblačno i sveže, a oko 9 časova očekuje se razvedravanje. Duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 12 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 25 stepeni, koliko će biti u 15 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.0, što je i dalje visoko, te zahteva adekvatnu opreznost.

Zalazak sunca biće u 20:19 časova, kada će ponovo doći do naoblačenja. Tokom noći će biti znatno svežije, jer će se temperatura spustiti do 14 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (petak) biće delimično oblačno. Najviša dnevna temperatura iznosiće 28 stepeni, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1863
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.