Komentara: 2
Pregleda: 6453

Vremenska prognoza za 26. jun (ponedeljak)

25.06.2017. u 16:58h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana, u ponedeljak, temperature će se kretati u rasponu od 22 do 30 stepeni, duvaće slab severozapadni vetar, brzinom od 3 do 7 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se suvo i vedro vreme, dok će poslepodne biti delimično oblačno.
Vremenska prognoza za 26. jun (ponedeljak)

Sunce će izaći u 04:52 časova, kada će temperatura biti na 22 podeoku, koja će se zadržati sve do 8 časova. Nakon toga će uslediti porast temperature, a najviša dnevna iznosiće 30 stepeni, koliko će biti u 14 časova.

Tokom dana se očekuju povremena naoblačenja, bez pljuskova. Duvaće slab severozapadni vetar, brzinom do 4 metara u sekundi. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 8.0, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:37 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a najniža temperatura iznosiće 22 stepena.

Narednog dana (utorak) biće pretežno vedro. Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, a duvaće slab jugoistočni vetar, brzinom do 3 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6453
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.