Komentara: 0
Pregleda: 3115

Vremenska prognoza za 25. jul (utorak)

25.07.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 18 do 24 stepeni, duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 13 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme sa kišom, propraćeno grmljavinom, dok će u poslepodnevnim časovima biti suvo i sveže.
Vremenska prognoza za 25. jul (utorak)

Sunce je izašlo u 05:16 časova, kada je temperatura bila 20 na podeoku. Jutro će obeležiti kiša, propraćena grmljavinom i jakim vetrom, koji će duvati brzinom do 13 metara u sekundi.

Tokom ranih poslepodnevnih časova, kiša će padati slabijim intenzitetom, a njen prestanak očekuje se oko 14 časova. Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 24 stepeni, koliko će biti u 15 časova. UV indeks iznosiće 7.4, odnosno biće nešto niži u odnosu na prethodne dane, ali i dalje zahteva opreznost.

Zalazak sunca biće u 20:21 časova, kada će temperatura iznostiti 21 stepen. Tokom noći će biti delimično oblačno, a temperatura će se spustiti do 18 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (sreda) biće pretežno vedro. Najviša dnevna temperatura iznosiće 26 stepeni, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3115
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.