Komentara: 0
Pregleda: 3946

Vremenska prognoza za 24. jul (ponedeljak)

23.07.2017. u 20:57h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 19 do 34 stepena, duvaće promenljiv vetar, brzinom od 3 do 9 metara u sekundi. U prvom delu dana biće delimično oblačno, uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova, dok će u poslepodnevnim časovima doći do razvedravanja.
Vremenska prognoza za 24. jul (ponedeljak)

Sunce će izaći u 05:15 časova, kada će temperatura biti 23 na podeoku. Tokom prepodneva biće delimično oblačno, uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova oko 11 časova. Duvaće severoistočni vetar, brzinom do 3 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura iznosiće 34 stepena, koliko će biti u 13 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.9, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Oko 18 časova doći će do razvedravanja, a duvaće južni vetar, koji će u ovom delu dana imati nešto jači udar, do 9 metara u sekundi.

Zalazak sunca biće u 20:22 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će ponovo doći do naoblačenja, a temperatura će se spustiti do 19 stepeni.

Naredni dan (utorak) obeležiće kiša i pad temperature. Najviša dnevna temperatura iznosiće 23 stepena, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 13 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3946
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.