Komentara: 3
Pregleda: 11695

Vremenska prognoza za 23. jun (petak)

23.06.2017. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperature će se kretati u rasponu od 23 do 35 stepeni, duvaće umeren, pretežno zapadni vetar, brzinom od 3 do 12 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se suvo i vedro vreme, dok je za poslepodnevne časove najavljena kratkotrajna kiša sa grmljavinom.
Vremenska prognoza za 23. jun (petak)

Sunce je izašlo u 04:51 časova, kada je temperatura bila na 23 podeoku, ali već od 9 časova očekuje se nagli porast temperature. Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 35 stepeni, koliko će biti u 13 časova.

U periodu od 14 do 15 časova, očekuje se kraće nevreme sa mestimičnim padavinama i grmljavinom. Duvaće umereni zapadni vetar, brzinom od 12 metara u sekundi. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.9, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:37 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a najniža temperatura iznosiće 23 stepena.

Tokom vikenda očekuje se promenljivo vreme.

U subotu će tokom dana biti pretežno sunčano i vedro. Najviša dnevna temperatura biće 32 stepena, a duvaće severozapadni vetar, brzinom od 2 do 12 metara u sekundi. Noć će biti vedra, s najnižom temperaturom od 20 stepeni, a duvaće promenljiv južni jugozapadni vetar.

U nedelju se očekuje nevreme, s mestimičnim padavinama i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, a duvaće južni jugozapadni vetar, brzinom od 5 do 12 metara u sekundi. Tokom noći, temperatura će se spustiti do 19 stepeni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 11695
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.