• Pregleda: 3245

Vremenska prognoza za 21. jun (petak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 21 do 30 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti sunčano i toplo vreme, uz mogućnost kratkotrajnih padavina u poslepodnevnim časovima.
Vremenska prognoza za 21. jun (petak)

Sutra počinje leto - Za stanovnike severne Zemljine polulopte, leto će ove godine početi sutra, u 17 časova i 54 minuta, a u isto vreme, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje zima.
Na dan početka leta obdanica je najduža, a noć najkraća.

Jutarnje časove obeležiće sunčano i prijatno vreme, s temperaturom od 23 stepena. Tokom dana doći će do naoblačenja, koje će doneti kratkotrajnu kišu u poslepodnevnim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 30 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Tokom noći biće vedro i suvo, a temperatura će se spustiti na 21 stepen.

Narednog dana (subota) očekuje se sunčano i toplo vreme, uz mogućnost padavina u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 31 stepen, a duvaće slab, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.