Komentara: 0
Pregleda: 2175

Vremenska prognoza za 21. jul (petak)

21.07.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 24 do 35 stepeni, duvaće promenljiv južni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se vedro i sunčano vreme, dok će u poslepodnevnim časovima doći do delimičnog naoblačenja.
Vremenska prognoza za 21. jul (petak)

Sunce je izašlo u 05:12 časova, kada je temperatura bila 24 na podeoku. Jutro će biti sunčano i vedro, ali i toplo, jer se već od 9 časova očekuje da temperatura pređe 30 stepeni. Tokom dana duvaće promenljiv južni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 35 stepeni, koliko će biti u 13 časova. U tom periodu dana, doći će do delimičnog naoblačenja, ali bez pljuskova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.6, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:25 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti do 24 stepena.

Tokom vikenda očekuje se promenljivo vreme.

U subotu se tokom dana očekuje oblačno i kišovito vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, a duvaće severo i jugozapadni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi. Noć će biti vedra, s najnižom temperaturom od 23 stepena.

U nedelju će temperatura dostići 36 na podeoku, a tokom dana će biti pretežno oblačno. Duvaće promenljiv vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Tokom noći će doći do razvedravanja, a temperatura će se sputiti do 24 stepena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2175
Povezane teme

vremenska prognoza

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.