• Pregleda: 2364

Vremenska prognoza za 15. jun (petak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 16 do 25 stepeni, a duvaće umeren, pretežno severni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme, uz mogućnost padavina u večernjim časovima.
Vremenska prognoza za 15. jun (petak)

Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme, s najnižom temperaturom od 16 stepeni. Tokom dana biće nešto prijatnije, jer će najviša dnevna temperatura iznositi 25 stepeni. Duvaće umeren, pretežno severni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. U večernjim časovima moguća je kratkotrajna kiša, dok će tokom noći biti oblačno i suvo, a temperatura će se spustiti na 17 stepeni.

Narednog dana (subota) očekuje se sunčano i toplo vreme, uz mogućnost padavina u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 30 stepeni, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
RAZOČARANI RODITELJI Odgovori
Lepi dani a Bogdan Laban neće da finansira filtere za Bajmočku decu da imaju bazen, a za druge gluposti ima!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.