• Pregleda: 1258

Vremenska prognoza za 14. novembar (utorak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 3 do 6 stepeni, a duvaće umeren, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Prvi deo dana obeležiće prohladno i oblačno vreme sa kišom, čiji prestanak se očekuje u ranim poslepodnevnim časovima.
Vremenska prognoza za 14. novembar (utorak)

Sunce će izaći u 06:41 časova, kada će temperatura iznositi 5 stepeni. Jutarnje časove obeležiće prohladno i oblačno vreme sa kišom, čiji prestanak se očekuje u ranim poslepodnevnim časovima. Duvaće umeren, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 6 stepeni, koliko će biti u 11 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 1.1, što je njegova niska vrednost, te ne predstavlja opasnost od zračenja.

Zalazak sunca biće u 16:12 časova, kada će se temperatura još uvek iznositi 6 stepeni. Tokom noći će biti oblačno, a temperatura će se spustiti na 3 stepena, što je ujedno najniža dnevna temperatura.

Naredni dan (sreda) obeležiće oblačno i suvo vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 6 stepeni, a duvaće pretežno severoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.