Komentara: 0
Pregleda: 4791

Vremenska prognoza za 14. jul (petak)

14.07.2017. u 08:15h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 15 do 26 stepeni, a duvaće pretežno severoistočni vetar, brzinom od 4 do 13 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se vedro i sunčano vreme, dok će u poslepodnevnim časovima doći do naoblačenja, s mogućnošću kratkotrajnih pluskova.
Vremenska prognoza za 14. jul (petak)

Sunce je izašlo u 05:02 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 15 stepeni. Uprkos nižoj temperaturi, jutro će biti sunčano i vedro, a duvaće umeren, severoistočni vetar, brzinom od 4 do 8 metara u sekundi.

Nakon podneva, doći će do naoblačenja, koje će se zadržati do kraja dana. Najviša dnevna temperatura iznosiće 26 stepeni, koliko će biti u 15 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 8.0, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Oko 18 časova, moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova, a vetar će u tom periodu dana imati jači udar, do 13 metara u sekundi.

Zalazak sunca biće u 20:31 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 20 stepeni. Tokom noći će biti delimično oblačno, a temperatura će se spustiti do 16 stepeni.

Tokom vikenda očekuje se kiša i svežije vreme.

U subotu će biti delimično oblačno, a povremeni pljuskovi očekuju se tokom prepodneva i poslepodneva. Najviša dnevna temperatura iznosiće 25 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 10 metara u sekundi. Tokom noći doći će do razvedravanja, ali će temperatura biti najniža, odnosno 15 stepeni.

U nedelju će tokom prepodneva biti vedro i sunčano. Najviša dnevna temperatura iznosiće 24 stepena, a duvaće severni vetar, brzinom do 13 metara u sekundi. U poslepodnevnim časovima doći će do naoblačenja, koje će se zadržati i preko noći, a temperatura će se spustiti do 17 stepeni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4791
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.