• Pregleda: 2818

Vremenska prognoza za 13. novembar (ponedeljak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 5 do 13 stepeni, a duvaće umeren, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme s kišom, koja će intenzivnije padati u večernjim časovima.
Vremenska prognoza za 13. novembar (ponedeljak)

Sunce će izaći u 06:40 časova, kada će temperatura iznositi 9 stepeni. Tokom jutarnjih časova biće oblačno i sveže, uz mogućnost slabih padavina, koje će se periodično pojavljivati u toku dana. Duvaće umeren, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 13 stepeni, koliko će biti u 11 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 1.4, što je njegova niska vrednost, te ne predstavlja rizik od zračenja.

Zalazak sunca biće u 16:13 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 10 stepeni. U ovom periodu dana, kiša će početi da pada jačim intenzitetom, te će obeležiti večernje i kasne noćne časove. Tokom noći, temperatura će se spustiti na najnižih 5 stepeni.

Narednog dana (utorak) očekuje se kiša i drastičan pad temperature. Najviša dnevna temperatura iznosiće 6 stepeni, a duvaće umeren, severoistočni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.