Komentara: 0
Pregleda: 1290

Vremenska prognoza za 13. maj (sreda)

12.05.2020. u 22:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 8 do 26 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme uz slabu kišu, dok će ostatak dana biti sunčan, uz povremenu pojavu oblaka.
Vremenska prognoza za 13. maj (sreda)

Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme uz slabu kišu, s najnižom temperaturom od 8 stepeni. Ubrzo će doći do razvedravanja, te će do kraja dana biti sunčano, uz povremenu pojavu oblaka. Najviša dnevna temperatura iznosiće 26 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. Tokom noći ponovo će doći do naoblačenja, a temperatura će se spustiti na 18 stepeni.

Narednog dana (četvrtak) očekuje se delimično oblačno i suvo vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 28 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1290
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.