Komentara: 0
Pregleda: 4379

Vremenska prognoza za 11. avgust (petak)

11.08.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 23 do 37 stepeni, a duvaće jugoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i veoma toplo vreme, zbog čega je na snazi crveni meteoalarm.
Vremenska prognoza za 11. avgust (petak)

Sunce je izašlo u 05:36 časova, kada je temperatura iznosila 23 stepena. Jutro će biti vedro i sunčano, a ubrzo i veoma toplo, jer će temperatura preci 30. podeljak već u 9 časova. Tokom dana će duvati nešto jači jugoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. 

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 37 stepeni, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.7, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita, a oni koji ne moraju, da se ne izlažu suncu u periodu od 10 do 18 časova.

Zalazak sunca biće u 19:58 časova, kada će temperatura i dalje biti visokih 32 stepena. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na 23 stepena.

Tokom vikenda osveženje i drastičan pad temperature

U subotu će tokom dana biti delimično oblačno, ali se kiša očekuje tek u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura biće 30 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Tokom noći će biti oblačno i kišovito, te će nevreme  spustiti temperaturu na 16 stepeni.

Nedelju će obeležiti oblačno vreme, ali bez padavina. Najviša dnevna temperatura iznosiće 23 stepena, što je drastičani pad za samo 48 sati. Duvaće severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. Tokom noći će biti delimično oblačno, s temperaturom od 18 stepeni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4379
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.