• Pregleda: 3605

Vremenska prognoza za 11. avgust (petak)

Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 23 do 37 stepeni, a duvaće jugoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i veoma toplo vreme, zbog čega je na snazi crveni meteoalarm.
Vremenska prognoza za 11. avgust (petak)

Sunce je izašlo u 05:36 časova, kada je temperatura iznosila 23 stepena. Jutro će biti vedro i sunčano, a ubrzo i veoma toplo, jer će temperatura preci 30. podeljak već u 9 časova. Tokom dana će duvati nešto jači jugoistočni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. 

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 37 stepeni, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 7.7, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita, a oni koji ne moraju, da se ne izlažu suncu u periodu od 10 do 18 časova.

Zalazak sunca biće u 19:58 časova, kada će temperatura i dalje biti visokih 32 stepena. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na 23 stepena.

Tokom vikenda osveženje i drastičan pad temperature

U subotu će tokom dana biti delimično oblačno, ali se kiša očekuje tek u večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura biće 30 stepeni, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Tokom noći će biti oblačno i kišovito, te će nevreme  spustiti temperaturu na 16 stepeni.

Nedelju će obeležiti oblačno vreme, ali bez padavina. Najviša dnevna temperatura iznosiće 23 stepena, što je drastičani pad za samo 48 sati. Duvaće severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. Tokom noći će biti delimično oblačno, s temperaturom od 18 stepeni.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.