Komentara: 1
Pregleda: 1334

Vremenska prognoza za 10. novembar (petak)

09.11.2017. u 21:00h
Izvor: Subotica.com
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 5 do 12 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti sunčano vreme, uz mestimičnu pojavu oblaka.
Vremenska prognoza za 10. novembar (petak)

Sunce će izaći u 06:36 časova, kada će temperatura biti najniža, odnosno 5 stepeni. Tokom ranih jutarnjih časova biće prohladno i oblačno, a do razvedravanja će doći oko 9 časova, te će ostatak dana obeležiti sunčano vreme, uz mestimičnu pojavu oblaka. Duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u sutrašnjem danu iznosiće 12 stepeni, koliko će biti u 13 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 1.2, što je njegova niska vrednost, te ne predstavlja opasnost od zračenja. 

Zalazak sunca biće u 16:16 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 10 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na najnižu dnevnu, odnosno 5 stepeni.

Narednog dana (subota) očekuje se slično vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 13 stepeni, a duvaće pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1334
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.