Komentara: 0
Pregleda: 2004

Vremenska prognoza za 1. septembar (petak)

01.09.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 18 do 33 stepeni, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi. U prvom delu dana biće vedro i sunčano, dok će u poslepodnevnim časovima doći do naoblačenja.
Vremenska prognoza za 1. septembar (petak)

Sunce je izašlo u 06:53 časova, kada je temperatura bila na najniža, odnosno 18 stepeni. Jutro će biti vedro i sveže, jer će temperatura tek oko podneva temperatura preći 30. podeljak. Duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 33 stepeni, koliko će biti u 15 časova. U ovom periodu dana, doći će do naoblačenja koje će se zadržati do večernjih časova, ali bez padavina. UV indeks u najtoplijem delu dana iznosiće 6.3, što je i dalje visoko i zahteva adekvatnu opreznost.

Zalazak sunca biće u 19:22 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će biti pretežno vedro, a temperatura će se spustiti na prijatnih 19 stepeni.

Tokom vikenda kiša i pad temperature

Subotu će obeležiti pljuskovi, koji će biti intenzivniji tokom večernjih časova. Najviša dnevna temperatura iznosiće 25 stepeni, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metara u sekundi. Tokom kasnih večernjih časova očekuje se prestanak padavina, a temperatura će se spustiti na 16 stepeni.

U nedelju se očekuje slično vreme. Kiša će najintenzivnije padati tokom poslepodneva, a njen prestanak se očekuje u kasnim večernjim časovima. Najviša dnevna temperatura iznosiće 21 stepen, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 5 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2004
Povezane teme

vremenska prognoza

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.