Komentara: 0
Pregleda: 3686

Vremenska prognoza 26. jul (sreda)

26.07.2017. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 16 do 27 stepeni, duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se vedro i sunčano vreme, dok će u poslepodnevnim časovima biti delimično oblačno, uz povremenu mogućnost padavina.
Vremenska prognoza 26. jul (sreda)

Sunce je izašlo u 05:17 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 16 stepeni. Jutro će biti znatno svežije, ali vedro i sunčano. Duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 7 metara u sekundi.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 27 stepeni, koliko će biti u 14 časova. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 6.9, što je i dalje visoko i zahteva adekvatnu opreznost. 

U poslepodnevnim časovima doći će do naoblačenja, a oko 19 časova moguća je kratkotrajna kiša.

Zalazak sunca biće u 20:20 časova, kada će se zadržati oblačno vreme. Tokom noći mogući su pljuskovi, koji će temperaturu spustiti do 17 stepeni.

Tokom sutrašnjeg dana (četvrtak) očekuje se pretežno oblačno i sveže vreme. Najviša dnevna temperatura iznosiće 24 stepena, a duvaće pretežno severozapadni vetar, brzinom do 12 metara u sekundi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3686
Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.