Komentara: 0
Pregleda: 3871

Vredna oprema za Kancelariju za mlade

01.12.2011. u 20:56h
Izvor: SuMedija
Vredna oprema za Kancelariju za mlade

U cilju podizanja kapaciteta Kancelarije za mlade u Subotici, Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa misijom Međunarodne organizacije za migracije u Srbiji poklonilo je pomenutoj kancelariji potrebnu tehničku opremu i kancelarijiski nameštaj u vrednosti od 6.000 evra. Donacija se sastoji od računara, lap topa, projektora, štampača, foto aparata, video kamere, opreme potrebne za ADSL konekciju, diktafona, fotokopir aparata, kancelarijskog i konferencijskog stola, ormara, polica i sl.

Nakon prijema kod gradonačelnika, kojem je prisustvovao i član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Nemanja Simović, jedna od vođa projekta Lidija Marković je izjavila da su sredstva obezbeđena kroz jedan od projekata koji finansira Ministarstvo spoljnih poslova Italije, gde je Subotica izabrana kao jedan od 10 ciljnih gradova na projektu.

- Regionalna kancelarija za mlade je zahvaljujući ovom projektu otvorena pre tri godine, a kao posledica promena koje su u međuvremenu nastale ta kancelarija će ubuduće funkcionisati kao lokalna. Za tri godine postojanja stvoreni su dobri preduslovi za dalji kvalitetan rad, koji će ova oprema upotpuniti – izjavila je Lidija Marković.

Gradonačelnik Saša Vučinić se zahvalio na donaciji i izrazio nadu da će ona pomoći u daljem radu Kancelarije.

- Nadam se da Lokalna kancelarija za mlade nastaviti sa animiranjem mladih ljudi u gradu da se uključe u kreiranje sopstvene politike, odnosno da izražavaju svoje potrebe i zahteve. Donacija izražava brigu ministarstva za mlade, ne samo deklarativno već i praktično – rekao je Vučinić koji je i najavio da u skorom vremenu oprema biti stavljena u funkciju.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3871
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.