Komentara: 6
Pregleda: 5303

Vredna donacija za Kovid respiratornu ambulantu bolnice

18.12.2020. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
U želji da doprinese jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema, firma "Monte Max" iz Subotice donirala je Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica opremu vrednu 250.000 dinara.
Vredna donacija za Kovid respiratornu ambulantu bolnice

U trenutku kada subotička bolnica ulaže najveće napore da zbrine sve pacijente zaražene korona virusom, podrška donacijama društveno odgovornih preduzeća je dragocena, istakao je direktor dr Slobodan Puškar.

- Ovom donacijom respiratorna ambulanta je dobila nova, adekvatna vrata, aspirator za male hirurške intervencije, neophodni materijal za svakodnevni rad, poput specijalizovanih maski i digitalnih toplomera, kao i drugi medicinski i nemedicinski pribor. Donirana oprema doprineće poboljšanju kvaliteta rada i zaštite radnika prijemno-trijažne respiratorne kovid-19 ambulante - rekao je dr Puškar.

On se zahvalio donatorima i pozvao druge kompanije i preduzetnike koji posluju u našem gradu da doniraju bolnici što su, kako je rekao, mnogi činili i tokom prvog talasa epidemije.

- Opremljenost zdravstvenih ustanova na svim nivoima je zadovoljavajuća, ali je uvek, a pogotovo u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji, potrebno i korisno da lokalna samouprava, privreda i građani daju dodatni doprinos jačanju kapaciteta zdravstvenog sistema - poručio je direktor bolnice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 5303
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

donacije za subotičku bolnicu

donacija bolnici

bolnica subotica

slobodan puškar

kovid ambulanta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.