Komentara: 21
Pregleda: 7609

Vozio sa više od 3 promila alkohola u krvi pa sleteo u jarak

03.10.2023. u 19:00h
Izvor: Subotica.com
Subotički policajci su tokom proteklog vikenda zadržali devet vozača zbog učinjenih prekršaja u saobraćaju.
Vozio sa više od 3 promila alkohola u krvi pa sleteo u jarak

Vozač "opela" (38) na periferiji Bačke Topole je, vozeći sa 3,10 promila alkohola u organizmu i kako se sumnja zbog neprilagođene brzine, sleteo u jarak. U Bačkoj Topoli iz saobraćaja je isključen pedesetpetogodišnji vozač teretnog vozila sa 1,78 promila alkohola, kao i 45-godišnji vozač putničkog vozila koji je vozio sa 1,29 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna patrola u Malom Iđošu zaustavila je dvojicu vozača bicikala starosti 57 i 29 godina koji su vozili sa 1,26 i 1,58 promila alkohola u organizmu kao i vozača mopeda starosti 26 godina kojim je upravljao pod uticajem kanabisa.

Vozač "golfa" (34) koji je upravljao sa 2,99 promila alkohola u organizmu, zadržan je takođe u službenim prostorijama Policijske uprave u Subotici.

Pripadnici saobraćajne policije u Subotici zaustavili su vozače automobila "opel" (41) i "land rover" (32) koji su upravljali vozilima, a da nemaju izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise u cilju svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 7609
Povezane teme

saobraćajna policija

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.