• Pregleda: 3443

Vodovodna mreža u Železničkom naselju

Još jedna ulica u Mesnoj zajednici „Železničko naselje“, koja se naslanja na Čordaški put, biće narednih dana priključena na gradsku vodovodnu mrežu. Radovi su počeli danas, a ukupna dužina ulice je 180 metara.
Vodovodna mreža u Železničkom naselju

Ovo je samo nastavak onog što smo prethodnih sedmica započeli na Makovoj sadmici i u MZ „Peščara“. U ovom „talasu“ biće urađeno oko 400 metara sekundarne vodovodne mreže, za šta je naše preduzeće izdvojilo 800 hiljada dinara. Građani će po sniženoj ceni od 20 hiljada dinara, i uz mogućnost plaćanja na rate, moći da se priključe na mrežu i dobiju čistu gradsku vodu – rekao je Petar Balažević, zamenik direktora u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Robert Santo, kandidat za pokrajinsku skupštinu, naglasio je da je ovo veoma bitna stvar za građane ovog dela Subotice, te da će na vrhu liste prioriteta lokalne samouprave i dalje biti komunalno opremanje rubnih mesnih zajednica.

- Zahvaljujući Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, uskoro će i Čordaški put biti asfaltiran i stanovnici ovog dela grada će imati daleko kvalitetniji život – naglasio je Santo.

Zoltan Terek, predsednik saveta MZ „Železničko naselje“ izrazio je zadovoljstvo što „se i ova mesna zajednica počela razvijati nakon 15 godina stagnacije“.

Izvor: SuMedija

povezane teme

4
tril Odgovori
Konacno nesto da se desava i na ovoj strani grada. Imam pitanje : Da li to znaci da ce gradjani koji stanuju u ulicama koje se vezu za cordaski put u skorije vreme dobiti gradsku vodu?! ili ce nas i dalje loptati da ne pripadamo zeljeznickom naselju nego granicaru i obratno? Zivi bili pa videli jer ionako ne verujemo vise nikom.
julia Odgovori
Konacno smo i mi do docekali ovo! Decenijama su nam obecavali
mARKO Odgovori
Sta je sa Makovom sedmicom? Sta je sa Tetovskom ulicom???
BAYOBEST Odgovori
A kada ce tacno preko Pestanske pruge nesto uraditi po pitanju : vodovoda, kanalizacije, telefona,kablovske, gasa, asfalta....ima jos ali i ovo je dosta za pocetak, e Srbijo maceho.. i da spadamo u m.z Zorka :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.