Komentara: 4
Pregleda: 3941

Vodovodna mreža u Železničkom naselju

17.05.2012. u 18:12h
Izvor: SuMedija
Još jedna ulica u Mesnoj zajednici „Železničko naselje“, koja se naslanja na Čordaški put, biće narednih dana priključena na gradsku vodovodnu mrežu. Radovi su počeli danas, a ukupna dužina ulice je 180 metara.
Vodovodna mreža u Železničkom naselju

Ovo je samo nastavak onog što smo prethodnih sedmica započeli na Makovoj sadmici i u MZ „Peščara“. U ovom „talasu“ biće urađeno oko 400 metara sekundarne vodovodne mreže, za šta je naše preduzeće izdvojilo 800 hiljada dinara. Građani će po sniženoj ceni od 20 hiljada dinara, i uz mogućnost plaćanja na rate, moći da se priključe na mrežu i dobiju čistu gradsku vodu – rekao je Petar Balažević, zamenik direktora u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Robert Santo, kandidat za pokrajinsku skupštinu, naglasio je da je ovo veoma bitna stvar za građane ovog dela Subotice, te da će na vrhu liste prioriteta lokalne samouprave i dalje biti komunalno opremanje rubnih mesnih zajednica.

- Zahvaljujući Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, uskoro će i Čordaški put biti asfaltiran i stanovnici ovog dela grada će imati daleko kvalitetniji život – naglasio je Santo.

Zoltan Terek, predsednik saveta MZ „Železničko naselje“ izrazio je zadovoljstvo što „se i ova mesna zajednica počela razvijati nakon 15 godina stagnacije“.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3941
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

željezničko naselje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.