• Pregleda: 7740

Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

Građani Subotice i Palića zbog najavljenih radova na vodovodnoj mreži u subotu su trebali da ostanu bez vode na praktično 16-20 časova, ali iz Vodovoda ističu da su učinili sve da se ta situacija što više ublaži.
Vodovod se zahvalio građanima na strpljenju

U saopštenju Javnog-komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Subotica ističe se zahvalnost građanima na pokazanom strpljenju i razumevanju prilikom obustave vodosnabdevanja tokom radova na Vodozahvatu 1, koji su obaveljeni većim delom u subotu 13. maja.

Kako se navodi radnici ovog preduzeća preduzeli su sve neophodne mere da se što veći broj korisnika u gradu preusmeri na alternativne pravce vodosnabdevanja i da time što manji broj korisnika ostane bez vode.

Iz Vodovoda sa zadovoljstvom konstatuju da su radovi na rekonstrukciji poveza filterske stanice sa sabirnim cevovodom na fabrici vode uspešno završeni, čime je u velikoj meri otklonjena mogućnost dužeg havarijskog prestanka vodosnabdevanja krajnjih korisnika.

Da podsetimo, usled blagovremeno najavljenih radova jedan deo građana Subotice i Palića upozoren je da će doći do značajnog pada pristiska odnosno kompletne obustave. Brojni građani su tokom subote prijavljivali da su iako je upozoravano da neće biti imali vode. Bili su slučajevi od toga da voda sasvim normalno teče do onih sa smanjenjim dotokom. Iz Vodovoda su kroz ovo saopštenje pojasnili da je učinjeno sve da građani što manje osete posledice ovih radova, bez obzira što je ranije najavljeno da vode u većem delu Subotice i Palića neće biti.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
anonim Odgovori
dajte invalidsku penziju onima koji ste odpustili nakon tolko radne godine da ni na sistematsku kontrolu niste slali osobe da budu obezbedjeni zdravljem i vakcinom sa rad sa takvim prljavom vodom, 1 zeni ste izbacili nakon 25 godine radnog staza. i sve papire ste pokupili od lekara da nebi dokazala kakve stvari ste uradili u firmi sa njom, zivcana propala, otisla na bolovanje, i cim se vratila, pocela sve ispocetka, lagano je bio ko joj je sefica, slali ste bezveze i onda ste duboko ponizili. SRA,M VAS BUDE CEO TAMO U LABORATORIJI. mogo bi tu jos puno stvari da nabrajam....
sofi
Mislim da je ovo vrlo neuspeo pokušaj da se silnim jezičkim i gramatičkim nepravilnostima što više pokuša sakriti identitet.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.