Komentara: 0
Pregleda: 3554

Vodovod poklonio 800 sadnica školama

19.05.2011. u 19:38h
Izvor: RTV Yueco
Vodovod poklonio 800 sadnica školama

U okviru projekta „Akvarijus-vodonoša grada“ subotički Vodovod u saradnji sa gradom podelio je sadnice osnovnim i srednjim školama. Cilj akcije je podizanje svesti o značaju i zaštiti resursa vode i brige o zaštiti životne sredine. Sadnice su iz Goranskog rasadnika.

U dvorištu Osnovne škole „Miroslav Antić“ održana je centralna akcija sadnje koju organizuje subotički Vodovod. Akcija se obeležava između dva velika ekološka praznika Dana planete zemlje i Svetskog dana zaštite životne sredine 5.juna. Sadnice mnogo znače za decu.

U Subotičkom Vodovodu kažu da između 22.aprila i 5. juna, dva najznačajnija ekološka praznika za sve ljude na planeti realizuju projekat „Akvarijus, vodonoša grada“. Cilj svih njihovih akcija je da građani nauče da se racionalnije odnose prema vodi i čuvaju prirodu.

Grad uvek pomaže aktivnosti komunalnih preduzeća koje se odnose na školski sistem. U Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ našli smo se zbog dva povoda, rekao je gradonačelnik.

U Vodovodu kažu da su obezbedili 800 sadnica za osnovne škole i tri srednje škole. Cilj akcije je podizanje ekološke svesti kod dece. Sadnice su iz Goranskog rasadnika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3554
Povezane teme

Saša Vučinić

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

Snežana Pejčić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.