Komentara: 0
Pregleda: 922

Vođenje kroz izložbu "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology"

20.01.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U Savremenoj galeriji u petak će biti organizovano vođenje kroz izložbu "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology", otvorenu 10. decembra prošle godine. Prisutne će kroz izložbu voditi Tamara Kucor, kustos ove ustanove kulture.
Vođenje kroz izložbu "Hybrid Choices: Art, Nature, Technology"

Izložba donosi radove četiri umetnika (Stevan Kojić, Arpad Pulai, Tijana Radenković i Adrien Ujhazi) koji u svojim umetničkim praksama na inovativan i autentičan način koriste prirodne i biomaterijale i/ili primenjuju naučno-tehnološke principe.

Pored istraživačkih umetničkih praksi, umetnike povezuje i bavljenje temama, poput odnosa čoveka prema prirodi, održivosti, suživota s prirodom i zauzimanja za ekološke vrednosti. Teme i problematike kojima posvećuju svoja istraživanja i radove su širokog spektra, od biomimikrije, preko bioarta i biosonifikacije do eko-tehnoloških sistema.

Tokom vođenja biće predstavljen i katalog ove postavke. Dešavanje se održava u petak od 18 časova, ulaz je slobodan, a izložba je otvorena do 29. januara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 922
Povezane teme

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.