Komentara: 0
Pregleda: 2635

Voda Voda se seli u Crnu Goru?

11.03.2009. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
<p>Subotička kompanija Si end Si namerava da proizvodnju fla&scaron;irane vode "voda voda" premesti iz Srbije u Crnu Goru zbog sudskog spora sa Vladom Divcem, pi&scaron;u podgoričke Vijesti.</p>
Voda Voda se seli u Crnu Goru?

Prema navodima tog podgoričkog dnevnika, vlasnik Si end Sija Vojin Đorđević je tokom prethodnih dana obilazio izvore u Crnoj Gori kako bi izabrao najbolje mesto za izgradnju moderne fabrike.

"Crna Gora, osim što je svakom poznata po prirodnim lepotama, sigurno je poznata i po tome što ima puno izvorske vode. To je jedan od razloga što sam ovde", rekao je Đorđević, koji je godinu i po dana u sudskom sporu sa Divcem, koji je preuzeo vlasništvo nad firmom Voda voda. Prema navodima Đorđevića, Divac je trebalo da postane vlasnik 30 odsto Voda vode, ali nije isplatio vrednost kapitala a upisao se kao vlasnik cele kompanije.

Robni žig "voda voda" je u vlasništvu slovenačke firme Grenki list, pokazuju podaci srpskog Zavoda za zaštitu intelektualne svojine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2635
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.