Komentara: 17
Pregleda: 3971

Voda u bazenu na Prozivki je ispravna

21.01.2014. u 14:30h
Izvor: RTV City
Na pritužbu sugrađanina na higijenju i ispravnost vode u bazenu na Prozivki, upravnik SRC "Prozivka" demantovao je bilo kakvu zagađenost i da ne postoji bilo kakav zdravstvena opasnost po korisnike ovog sportskog objekta, a za to su garant periodične kontrole Zavoda za javno zdravlje.
Voda u bazenu na Prozivki je ispravna

Redakciji City televizije obratio se jedan Subotičanin koji je iskazao pritužbe na čistoću i higijenske uslove na bazenu na Prozivci.

Boris Vugdelija ispred uprave ovog sportsko-rekreativnog centra, demantovao je u izjavi za ovu televiziju tvrdnje sugrađanina da je voda u bazenu zagađena, te da postoji opasnost od gljivičnih oboljenja, i naglasio da je prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje kvalitet vode u bazenu zadovoljavajući, i da se poštuju i svi ostali higijenski kriterijumi.

Vugdelija je istakao da se voda čisti 24 časa putem filtera, a da Zavod za javno zdravlje dva puta mesečno proverava kvalitet bazenske vode.

Prema informacijama koje su nam dostavljene od strane SRC "Prozivka", voda se kontroliše svakodnevno 4 puta, a Zavod za javno zdravlje Subotica sa svojim medicinskim osobljem kontrolu vrši najmanje 2-3 puta mesečno ili po potrebi češće. U prilogu vesti je aktuelni Izveštaj o ispitivanju bazenske vode.

- Izveštaj o ispitivanju vode u malom bazenu (17.1.2014. godine)
- Izveštaj o ispitivanju vode u velikom bazenu (17.1.2014. godine)

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 3971
Povezane teme

boris vugdelija

bazen prozivka

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.