• Pregleda: 2777

Vlast u poseti subotičkim penzionerima

Vlast u poseti subotičkim penzionerima
Predsednik Skupštine grada Slavko Parać i pokrajinski poslanik Nenad Ivanišević posetili su danas Gradsko udruženje penzionera.

Sa rukovodstvom ove institucije razgovarali su o aktuelnim problemima i o dugoročnim planovima.
Gradsko Udruženje penzionera u Subotici nalazi se u ulici Save Šumanovića broj 2. Okuplja članove, kojih ima oko 10.000 i jedini izvor finansiranja udruženja je od članarina, koje se kreću od 250 do 600 dinara godišnje, kao i donacije grada.

Predstavnici lokalne samouprave i pokrajine obišli su danas i Gradsku organizaciju invalida rada.

 
Izvor: RTV City

povezane teme

9
terier Odgovori
ma daj ,a kad će da posete azil i zoološki vrt
Sasa Odgovori
Kad cete posetiti omladinu koja ceka toliko obecana radna mesta. Pod pojmom omladina ne smatram Vasu stranacku omladinu koja ne mora da brine oko zaposlenja...
Sever Odgovori
Bolje bi bilo da su u Gradsku organizaciju invalida rada poslali Mup . Tamo se čudne stvari dogadjaju .
Suboticanka Odgovori
@terier
Jako si me nasmejao sa svojim komentarom, odličan je! :) :)
Na žalost, to je tužna istina.
mima Odgovori
Posetili su glasacko telo.
Hrvatski terier Odgovori
POzdravljam ovakve poteze, stare ne treba diskriminisati!!! Treba ovako, medjutim, o svim generacijama brinuti..
Sanda Odgovori
Vodi računa Nenad Ivanišević i o mladima .... eto tamo kod njega u gerontološkom rade besplatno kao praktikanti, volonteri .... a kada će ti ljudi doći u status penzionera ? pa verovatno nikad
bunjevac Odgovori
Ono što je frapantno , da bez stida i srtama pred svake izbore prodqju mu*a labudava. Svih ih čitamo a oni to bez srama rade. Nikako da objasne a gde su sve ove godine bili nego baš pred izbore asvaltiraju, prave, leće i pregledaju. Gospodo kad ste već počeli prodavati mud*** Marjanov otiđite u dispanzer, već više od godinu dana nedostaju reagensi, koliko je poumniralo za godinu dana građana zbog nedostatka valjanog nalaza. Gde su vam tu luftbaloni gde vam je čovečnost , moral , etika ?
Nixx Odgovori
Šta vam je ljudi?!? Naravno da brine o starima, ne iz poštovanja koliko zbog glasanja; većinu Srbije čine penzioneri i taj trend će se samo nastaviti, a žalosno je to što tamo neka senilna baba ima jednak glas kao neko od 20-30 godina. Što su hteli da urade od države uradili su za vreme svoje mladosti, vreme je da prepuste volan, na mladima život ostaje. Šteta samo što smo toliko naopaka država da je i ovo, izgleda, kod nas naopako.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.