Komentara: 1
Pregleda: 2651

Visoka tehnička škola i Učiteljski fakultet organizuju Otvoreni dan

03.03.2020. u 11:30h
Izvor: TV Subotica
Kako bi se budući brucoši, školarci i roditelji upoznali sa radom i nastavnim procesom dvaju visokoobrazovnih ustanova, Visoka tehnička škola strukovnih studija i Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku, u subotu, 7. marta, otvoriće svoja vrata.
Visoka tehnička škola i Učiteljski fakultet organizuju Otvoreni dan

U Visokoj školi koja obučava inženjerski kadar, Otvoreni dan počeće u 10 časova i trajaće do 14 časova, dok će se sa željenom profesijom prosvetnog radnika na Učiteljskom fakultetu zainteresovani moći upoznati tokom dvosatnog druženja koje je zakazano za 9 časova.

- Pozvali smo i predstavnike kompanija iz Subotice i okruženja, koje će se predstaviti ne samo budućim studentima, nego i našim sadašnjim studentima, tako da će to biti Otvoreni dan zajedno sa malom berzom poslova, koja će pokazati da ima smisla studirati, učiti i steći dodatno znanje koje može odmah da se primeni u praksi - rekao je Igor Firstner, direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija.

Visoka tehnička škola i Učiteljski fakultet organizuju Otvoreni dan

Na informativnom danu za srednjoškolce predstaviće se i Učiteljski fakultet.

- Kroz niz interaktivnih igara, prisutni će moći da se upoznaju sa našim programom i da pogledaju šta nudi Učiteljski fakultet. Istakla bih da ove godine nudimo mnogo više, jer dosadašnji smerovi upisuju duplo više studenata nego prethodnih godina, a pored učiteljskog i diplomiranog vaspitača, od oktobra počinjemo sa radom na dva smera, komunikatora i domskog vaspitača - najavila je Brigita Buzaš iz Centra za izgradnju karijere pri Učiteljskom fakultetu.

Više informacija pogledajte na stranici "Otvoreni dan 2020".

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2651
Povezane teme

otvoreni dan

visoka tehnička škola

visoka tehnička škola strukovnih studija

dan otvorenih vrata

učiteljski fakutet na mađarskom jeziku

igor firstner

učiteljski fakultet

otvorena vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.