Komentara: 0
Pregleda: 4133

Vinske svečanosti na Paliću 28. maja

23.05.2011. u 15:43h
Izvor: RTV City
Vinske svečanosti na Paliću 28. maja
U okviru manifestacije “Urbanovi dani na Paliću”, u subotu 28. maja će se na Velikoj terasi u organizaciji JP “Park Palić”, Reda vitezova Arena Zabatkiensis, MZ Palić i Rotary kluba održati Palićke vinske svečanosti.

Program počinje u 10h izložbom, degustacijom i promocijom vina 21 proizvođača Severnobačkog vinskog regiona, a nastaviće se dolaskom gostiju iz vinskih redova Srbije i Mađarske. U 11h će se kod “Hamvašove lipe” održati smotra vitezova uz prigodan program, nakon čega će biti upriličeno potpisivanje Protokola o osnivanju Zajednice Vinskih redova Srbije.

Za 12h na zapadnoj strani Velike terase najavljen je scenski kolaž “Vinska vera Subotička” na kom će učestvovati vitezovi, muzički i dramski umetnici, dok će u 15h početi VI međunarodna smotra horova karpatske regije, uz prisustvo 14 horova iz Mađarske, Rumunije i naše zemlje.

U okviru vinskih svečanosti, palićki Rotary klub će organizovati svoju tradicionalnu humanitarnu akciju.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4133
Povezane teme

Park Palić

urbanovi dani palić

vitezovi vina

palićke vinske svečanosti

rotary klub

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.