Komentara: 0
Pregleda: 2766

VII Ultramaraton na Paliću

15.06.2013. u 17:22h
Izvor: RTV City
Danas i sutra na Paliću ispred ženskog štranda održava se VII ultramaraton Palić.
VII Ultramaraton na Paliću

Učešće na ovom izuzetno zahtevnom takmičenju uzelo je 50 takmičara iz Srbije, Mađarske i Hrvatske. Staza kojom se kreću maratonci nalazi se na obali Palićkog jezera, a finiš glavne trke je u nedelju 12h, a zatim će se u Eko centru obaviti ceremonija proglašavanja pobednika.

Pored ultramaratona koja je pojedinačna trka i koja se boduje za prvenstvo države Srbije ali i za kvalifikacije za prvenstvo sveta u Durbanu u Južnoafričkoj republici u oktobru mesecu, održavaju se još i polumaratonska trka kao i trka vina na 5 i 10 km u organizaciji turističkog preduzeća Park Palić.

Sečenjem crvene vrpce, poznati subotički sportski radnik i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u atletici Laslo Ubori, otvorio je VII palićki ultramaraton.

Izvor: RTV City
VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću VII Ultramaraton na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2766
Povezane teme

ultramaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.