• Pregleda: 1038

Veslanje: Prvenstvo Srbije za vikend na Palićkom jezeru

Na Palićkom jezeru, od 28. do 30. juna, održaće se Prvenstvo Srbije u veslanju u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, na kojem će nastupiti 160 posada iz petnaest veslačkih klubova iz Srbije.
Veslanje: Prvenstvo Srbije za vikend na Palićkom jezeru

Za dane vikenda na Palićkom jezeru održaće se Prvenstvo Srbije u veslanju. Na državnom prvenstvu nastupiće ukupno 160 posada iz svih 15) veslačkih klubova iz Srbije, kao i članovi svih reprezentativnih veslačkih selekcija Srbije, a pratiće ih selektorska komisija Veslačkog saveza Srbije.

Prve kvalifikacione trke veslaće se u petak, 28. juna, od 17 i 30 do 19 časova. U subotu, 29. juna, od 8 do 11 i 30 su na programu finalne trke za prvi dan, a istog dana posle podne od 18 do 19  časova će se veslati preostale kvalifikacione trke za drugi dan. U nedelju, 30. juna, od 8 i 30 do 10 i 30 će se veslati finalne trke predviđene za drugi dan državnog prvenstva u veslanju na Paliću.

Takmienje se održava u organizaciji  Veslačkog saveza Srbije i Veslačkog kluba "Palić", uz podršku Grada Subotice, Sportskog saveza Subotice, Park Palića i JP "Palić Ludaš"

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.