Komentara: 0
Pregleda: 1315

Veslačka reprezentacija Srbije na pripremama na Paliću

30.06.2014. u 16:00h
Izvor: RTV Yueco
Reprezentacija Srbije u veslanju obavlja pripreme na Paliću za ono što ih očekuje u narednom periodu .Kako sami reprezentativci tako i stručni štab zadovoljni su uslovima na Paliću, a samim tim nadaju se i dobrim rezultatima.
Veslačka reprezentacija Srbije na pripremama na Paliću

Nebojša Ilić selektor veslačke reprezentacije ocenio je da su pripreme na jezeru Palić više nego dobre, zbog toga su oni i produžili svoje pripreme kako bi bili učesnici regate Vojvodina open koji će biti održan za dane vikenda.

Takmičari naše reprezentacije takođe su optimsti kada je u pitanju drugi deo sezone.Svesni su kvalitenog rada  tako da očekuju dobre rezultate ali na neki način samo takmičenje Vojvodina open za njih će predstavljati dobru uvertiru za ono što ih očekuje.

Za nekoga koje na Paliću počeo i ušao u sport veslanja je i reprezentativac Nenad Beđik koji rado priča o svojim počecima kada je ovaj sport u pitanju. Trener naših veslača očekuje da će narednih dana pripreme biti još intezivnije kako bi ekipa maksimalno odradila tok samim priprema na palićkom jezeru.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1315
Povezane teme

veslački klub palić

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.