Komentara: 2
Pregleda: 2211

Veslač Martin Mačković među najboljima u Srbiji

02.04.2014. u 13:27h
Izvor: RTV Yueco
Za dane vikenda (29 – 30. mart) u Beogradu na Adi Cigaliji u organizaciji Veslačkog saveza Srbije održana je prva Izborna regata za sastav državne veslačke reprezentacije za nastupajuću sezonu.
Veslač Martin Mačković među najboljima u Srbiji

Kandidati za reprezentaciju Srbije svih seniorskih kategorija veslača i veslačica veslali su u skifovima, dvojcima bez kormilara, dubl skulovima i četvercima bez kormilara pod nadzorom i pratnjom tročlane selektorske komisije Veslačkog saveza Srbije na čijem čelu je bio državni selektor Nebojša Ilić.

Dojučerašnji član juniorske reprezentacije Srbije, takmičar Veslačkog kluba “Palić”, Martin Mačković, potvrdio je svoju dominaciju nad veslačima svojeg godišta postigavši na izbornoj regati u Beogradu odličan rezultat, sada kao A senior.

Nakon prve Izborne regate kandidate za sastav reprezentacije očekuje druga već za dve nedelje kada će od 12. do 13. aprila učestvovati na Internacionalnoj regati "Croatia Open" u Zagrebu i Internacionalnoj regati "Memorial Paolo D’Aloja" u Piediluku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2211
Povezane teme

veslački klub palić

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.