Komentara: 25
Pregleda: 7402

Velnes centar u SRC "Prozivka" od danas ponovo radi

03.02.2023. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Velnes centar, koji se nalazi u okviru SRC "Prozivka", nakon više od godinu dana ponovo je u upotrebi. Naime, krajem prošle godine velnes je poveren na upravljanje JKP "Stadion", a posle izvršenih radova i popravki ova "oaza mira" opet je dostupna Subotičanima i gostima.
Velnes centar u SRC "Prozivka" od danas ponovo radi

Iz rukovodstva JKP "Stadion" objašnjavaju da je nakon dvomesečnih radova, ovaj velnes centar ponovo zablistao u punom sjaju i spremno dočekuje korisnike.

- Prostor je, kada smo ga preuzeli, bio u veoma lošem stanju. Naši zaposleni su ga, u roku od dva meseca, obnovili i potpuno renovirali, te je vraćen u prvobitno stanje. Radove u visini od 500 hiljada dinara preduzeće je finansiralo iz sopstvenih sredstava - objašnjava Tamara Dimitrioski, direktorka JKP "Stadion" - Ovo nam mnogo znači, jer smo dopunili sadržaj u objektu. Posebnu pažnju smo posvetili enterijeru zato što nam je cilj da se svaki korisnik opusti, uživa i relaksira u potpunosti.

Velnes centar u SRC "Prozivka" od danas ponovo radiKorisnicima su, po pristupačnim cenama, na raspolaganju dve saune (finska i švedska), đakuzi kada, kao i tursko kupatilo.

Izvršili smo detaljnu analizu tržišta i veoma smo konkurentni. Sat vremena korišćenja saune košta 600 dinara, dok upotreba đakuzija košta 800 dinara za 30 minuta. U ponudi imamo i paket koji staje 1.600 dinara i uključuje dvočasovno korišćenje svih sadržaja u velnesu. Nudimo i mogućnost iznajmljivanja za dve ili 6 osoba i to za 2h košta pet, odnosno šest hiljada dinara - navodi Dimitrioski - Mesečna karta za korišćenje svih sadržaja u sportsko rekreativnom centru (bazeni i velnes) iznosi 5 hiljada dinara po osobi.

Velnes centar u SRC "Prozivka" od danas ponovo radiČlanica Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja, Čila Goli podseća da je Grad godinama iznajmljivao ovaj prostor pravnim licima, ali on je, u novembru 2022. godine, poveren na upravljanje  JKP "Stadion".

Nakon otvaranja ovog sportsko-rekreativnog centra sve prostorije su bile u nadležnosti ovog preduzeća. Vremenom je došlo do promene pa Grad, putem javnog konkursa, poslovne prostore izdaje onim pravnim licima koja daju najbolju ponudu. Međutim, velnes centar je nešto složeniji objekat pa godinama nije bilo zainteresovanih za njegovo održavanje - priča Goli - Rukovodstvo ovog preduzeća je prethodne godine podnelo po meni vrlo racionalan i opravdan zahtev za preuzimanje održavanja velnesa. Nakon pozitivne ocene Komisije za poslovne prostore, od kraja prošle godine "Stadion" upravlja velnes centrom.

Velnes centar u SRC "Prozivka" od danas ponovo radiVelnes centar u SRC "Prozivka" otvoren je od utorka do petka u periodu od 11 do 17h, kao i vikendom od 6 do 22h.

Izvor: Subotica.com
Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka" Velnes centar u SRC "Prozivka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 7402

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka wellness

jkp stadion subotica

wellnes

velnes

čila goli

tamara dimitrioski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.