Komentara: 21
Pregleda: 10185

Bazen na Prozivci proširuje sadržaje

07.07.2012. u 23:51h
Izvor: RTV Yueco
Zatvoreni bazen na Prozivci već puna dva meseca na raspolaganju je našim sugrađanima.Pored dva bazena, u sklopu SRC Prozivka nalaze se još velnes spa centar, škola plivanja i vaterpola a u planu su da u skorije vreme počne sa radom teretan i fitnes centar.
Bazen na Prozivci proširuje sadržaje

Posle dva meseca rada zatvoreni bazen na Prozivci do sada ispunio je očekivanja naših sugrađana. SRC „Prozivka“ prostire sa na površini od preko 4000 m2 a u sklopu samog centra nalaze se dva bazena, veliki dubine dva metara i jedan manjih dimenzija za naše najmlađe kupače.Svakim danom posećenost je sve veća pogotovo od kada je počeo letnji raspust a prosečna posećenost na bazenu iznosi oko 500 kupača dnevno.

Pored pomenuta dva bazena, posetiocima su na usluzi još velnes spa centar koji je na usluzi svaki radni,a na raspolaganju su tri saune, dva đakuzija, prostorija za masažu, tursko kupatilo i solarijum .U planu je da sa radom u skorije vreme počne teretana i fitnes centar a za naše najmlađe sugrađane tu je i škola plivanja.Bazen poseduje i terasu sa preko 15 ležaljki za odmor i sunčanje a danas je sa radom počeo i kafić gde će se svi posetioci moći osvežiti.

Temperatura vode iznosi oko 28 stepeni, kvalitet vode je na visokom nivou što i pokazuju uzorci koji se redovno uzimaju tri puta na dan.Dva puta mesečno vodu uzorkuje Zavod za javno zdravlje a svi nalazi su do sada bili zadovoljavajući i ispunjavali su sve uslove i standarde.Za kupače je zadužena spasilačka služba koja dežura svaki dan a tu je i obezbeđenje koje je zaduženo za sigurnost svih posetilaca SRC „Prozivka“.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 10185

Povezana vest

Povezane teme

bazen u subotici

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.