Komentara: 0
Pregleda: 2448

Večeras Tribina o ljudskim pravima

12.04.2011. u 15:22h
Izvor: RTV Yueco
Večeras Tribina o ljudskim pravima

Večeras u 18 časova u sali 213 Otvorenog univerziteta biće održana tribina “Ljudske slobode i prava u svetlu evropskih integracija” . Na tribini će govoriti potpredsednik Vlade Republike Hrvatske za društvene delatnosti i ljudska prava Slobodan Uzelac.

Prof.dr.sc. Slobodan Uzelac je diplomirao na Visokoj defektološkoj školi Univerziteta u Zagrebu 1973. god. Školsku medicinu magistrirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 1976. godine, doktorirao defektologijske nauke na Defektološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1981. godine.

Sledeće godine postaje docent na Fakultetu za defektologiju u Zagrebu. Na Edukacijskom – rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu je 1987. godine izabran za vanrednog profesora, a 1999.god. za redovnog profesora. Predavao je i na Univerzitetu Pen Stejt (SAD).

Autor je pedesetak naučnih i dvadesetak stručnih radova iz oblasti socijalno-pedagoškog rada s mladima. Voditelj je i saradnik na nekoliko naučnih i stručnih projekata vezanih za delikvenciju i kriminalitet dece i mladih, kao i aktivan učesnik na gotovo svim značajnijim konferencijama, seminarima i radionicama koji obrađuju oblasti njegovog profesionalnog rada. Bio je predsednik Srpskog demokratskog foruma, dugogodišnji predsednik SKD ,,Prosvjeta’’ a član je Samostalne srpske demokratske stranke.

Slobodan Uzleac biće gost u 20:00 časova na programu Yu Eco televizije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2448
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

tribina o ljudskim pravima

profesor Slobodan Uzelac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.