• Pregleda: 3178

Večeras se pali praznična dekoracija

Večeras se pali praznična dekoracija

Večeras se pali svetlosna dekoracija povodom božićnih i novogodišnjih praznika. Kako TV Subotica izveštava, veći deo ukrasa će zasvetleti večeras, a do sredine meseca se očekuje paljenje ostatka rasvete, koja će obasjavati gradsko jezgro i širi centar grada do 15. januara.

Subotičani će ove zime uživati u novim ukrasima, dva irvasa na Trgu Republike, "Zimski sjaj" na ulazu u Gradsku kuću, kvalitetnijim ukrasima na jelci, kao i više ledenica na Korzou, a novogodišnju rasvetu će prvi put dobiti i stanovnici naselja Verušić.

- Narednih dana treba da nam budu dostavljeni veliki i mali irvas, očekujemo da će oni biti izuzetno atraktivni građanima uzimajući u obzir da će ispred njih biti postolje sa tasterom kojim će građani moći da uključuju i isključuju deo rasvete na tim ukrasima. Pojačaćemo ukrase na svečanom ulazu u Gradsku kuću, ali i na Korzou, čime očekujemo da se pojača i utisak, u odnosu na prošlu godinu. - kaže Neđo Kovačević, u ime Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.

Grad je ove godine u novogodišnju rasvetu uložio oko pet miliona dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

16
MILAN Odgovori
Ajmo sad kad krenu... Bolje da ste za ovo...
Bolje da ste za ono... :D
Grinch
sta ces bolje od ukrasa, sijalica, kojekakvog osvetljenja i jelena sa svetlecim nosem ( pa jos moz i da stiskas dugme ) eee... tesko da bi neko mogao bolje od toga. bolje ne moze. a ovi sto kazu "trebalo bi" su po obicaju neradnici, uzbunjivaci i uzurpatori Zlatnog Doba u koje Srbija srlja brzinom svetlosti i tamo stize na godinu... vodjena Velikim Imperatorom i njegovim senatorima koje cine doktori, naucnici i ostali strucni kadrovi poput svima znanih velikih i normalno Malih ali casnih i odabranih ljudi(na)
Indijanac Odgovori
"Narednih dana treba da nam budu dostavljeni veliki i mali irvas, očekujemo da će oni biti izuzetno atraktivni građanima uzimajući u obzir da će ispred njih biti postolje sa tasterom kojim će građani moći da uključuju i isključuju deo rasvete na tim ukrasima."

Mogli biste tamo pored postolja sa tasterom staviti i jednu kasicu-prasicu, pa ko hoće da stiska tastere, neka nešto ubaci u gradsku kasu.
Inače, ako stiskanje tastera bude besplatno, još će se neki agresivniji pojedinci potući oko toga, ko će da stiska i kako, jer nisu svačiji ukusi o načinu osvetljenja svečane rasvete isti.
Magnum
oni irvasi što su copy paste iz Segedina?
RADE
Ех МАГНУМ , кад би бар комплет Суботица~била таква "пасте" , са све становништвом .
Magnum
neće da može Rade...
daca Odgovori
Jelka je prelepa u odnosu na ranije godine, ne sumnjam da će rasveta biti lepa, ali se pitam zašto na Prozivki nema dekoracije.... Godinama i godinama unazad se ništa ne dekoriše kod nas. Dobismo neke 3.4 zvezde na banderi kod pijace i to je sve. Ako punimo budžet sa 12000 stanovnika, valjda bismo trebali i mi iz tog budžeta dobiti deo za dekoraciju. Čitam i Verušić dobija a mi ništa. Sram vas bilo....
Burduš
Eto, kupili ste stanove od 55 kvadrata tamo na Prozivki za 20 maraka u vreme vladavine Miloševića, pa sad smatrate da vam i novogodišnja rasveta pripada za džabe.
JACEMKAZEM
Jelka je u odnosu na prethodne godine lepsa ali je jos uvek daleko od prelepe. Ukrase i osvetljenje bi trabalo polako da dobiju i svi drugi delovi grada ne samo centar. Recimo na primer sve mesne zajednice bar u delu koji se smatra "centrom" ili najlepsim delom te mesne zajednice. I ja sam sa Prozivke ali smatram da svi prostori trebaju biti jednako tretirani.
Tami Odgovori
Divnoo
Pop Odgovori
Hoću i ja dekoraciju na teslinom.
Cile Odgovori
Na prozivci pod hitno postaviti novogodisnje osvetljenje!!!
Daca Odgovori
Mi u Malom Bajmoku imamo crni kugli,koliko ocete.
city woman Odgovori
Pa ne reče da se otvara i zimski vašar!
Slobodan Odgovori
Dekoracija se uključuje a vatra se pali.
Nijagara Odgovori
Ne mračite više sa patetičnim komentarima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.