Komentara: 2
Pregleda: 3806

Večeras humanitarni koncert "Subotičko srce za decu" (Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile)

22.03.2013. u 11:15h
Večeras (petak) sa početkom u 21 čas u Omladinskom klubu „Skladište“ biće održan humanitarni koncert pod nazivom „Subotičko srce za decu“ u organizaciji „Blic“ Fondacije i Fondacije „Danilo Kiš“ iz Subotice.
Večeras humanitarni koncert "Subotičko srce za decu" (Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile)

Doprinos ovoj plemenitoj inicijativi koncertnim nastupom će pružiti popularni bend iz Subotice Perpetuum Mobile, u saradnji sa pevačicom Hajnalkom Buš, Subotičankom koja je u nedavno završenom televizijskom šou Televizije RTS „Ja imam talenat“ osvojila značajno drugo mesto, kao i simpatije mnogih Subotičana.

Od sredstava prikupljenih tokom dobrotvorne večeri, davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu, mališanima iz ove porodice će biti kupljeno ono što im je najpotrebnije u ovom trenutku. Reč je o mališanima iz porodice Vukotić (Dijana Iva, Marija, Kristijan i Mile).

Koncert počinje u 21 čas u Omladinskom klubu "Skladište" (Park Ferenca Rajhla 12, zgrada bivšeg bioskopa „Jadran“). Pozivamo sve koji su u mogućnosti da prisustvuju ovoj humanitarnoj akciji i daju doprinos u skladu sa mogućnostima, a Hajnalka i "Perpetumovci" će vas sigurno dobro zabaviti.

Večeras humanitarni koncert "Subotičko srce za decu" (Hajnalka Buš i Perpetuum Mobile)

Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3806
Povezane teme

humanitarni koncert

Fondacija Danilo Kiš

perpetuum mobile bend

omladinski klub "skladište"

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.